Fotbalový víkend 12.10. – 13.10.

1.A muži

TJ Šumavan Vimperk – Malše Roudné 0:2 (0:1)

sestava: Vlk – Blahout J. (82. Děd), Šíp, Pospíchal, Samec – Pankratz (74. Chvosta), Vondrášek (K), Rod, Frček, Málek – Tesař (74. Schwarz)

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka: V dalším utkání jsme hostili celek Roudného. Věděli jsme, že nás nebude čekat nic jednoduché, což se také ukázalo. Hosté z Roudného po většinu utkání drželi více míč na svých kopačkách, ale do nějakých větších šancích jsme je nepouštěli. Dobře zahrála naše stoperská dvojice Pospíchal se Šípem. Naše hra nebyla špatná, ale bohužel, když se dostaneme do finální fáze, tak nám chybí větší kvalita a pak klid v případném zakončení. Dobře zahráli dorostenci (Rod, Frček), kteří nám vypomohli. Příští týden jedeme na “Čtyrák”, kde už je nutné bodovat.

 

KP staršího dorostu

TJ Šumavan Vimperk – FK Protivín 12:2 (5:1)

góly: Frček 3, Kopolovič 2, Koloušek, Vintr, Rod, Preněk, Potůček, Tóth, Jaroš

sestava: Jaroš – Chvosta, Uhlík (K), Bašta, Kopolovič – Preněk, Rod, Frček, Vintr – Koloušek, Tóth střídali: Vrábel, Hejtmánek, Potůček, Sýs, Štěpánek

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: Dnešní zápas nejde ani nějak hodnotit. Odevzdaným hostům jsme nasázeli dvanáct gólů a to jsme dalších 10 nebo 15 šancí nedali. S výsledkem jsem spokojen a předvedenou hrou jakžtakž taky.

 

Za týden jedeme do Krumlova a tam už půjde o hodně. Bude to úplně jiný zápas a musíme podat stoprocentní výkon, aby jsme mohli pomýšlet na nějaké body. Klukům ale věřím!

  {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/rijen/fotbal_st_dorost_vimperk_protivin/{/gallery} 

 

KP mladšího dorostu

TJ Šumavan Vimperk – FK Protivín 12:0 (4:0)

branky: Chvosta 4, Hamburg 3, Sýs 2, Šťepánek, Benda, Kubačka

Sestava: Svěchota – Vrábel, Chalupa, Bašta, Schettini – Sýs, Benda, Bašta, Chvosta – Hamburg, Štěpánek Střídali: Potůček, Uhlík Trenér: Lukáš Sýs

 

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse: ,,V dalším utkání jsme doma hostili tým Protivína. Postavení v tabulce napovídalo, jak asi bude průběh utkání vypadat. Do tohoto zápasu jsme nemohli počítat s Matyášem Novotným, který doléčuje drobné zranění a s Michalem Hejtmánkem, který si natáhl tříslo. Do utkání jsme bohužel vstoupili v tréninkovém tempu a kvůli našemu pomalému přechodu do útočné fáze jsme vždy chodili do dobře připravené soupeřovi obrany, takže jsme měli problém se zakončením, které se nám nedařilo a končilo tak často na kopačkách soupeře nebo v rukavicích velmi dobře chytajícího gólmana. I díky našemu přístupu v defenzivní činnosti jsme soupeře pustili do dvou slibných šancí, které vždy zlikvidoval připravený Svěchota. Soupeři jsme nakonec v prvním poločase vstřelili čtyři góly a tak jsme do kabin odcházeli sice se slibným golovým náskokem, ale za to s ne moc přesvědčivým herním výkonem.

 

O přestávce jsme si řekli pár věcí, které je třeba ve druhém poločase změnit. To se nám povedlo přenést do hry a ve druhém poločase jsme soupeři nastříleli osm branek. Za zmínku stojí čtyři vstřelené branky našeho kapitána Václava Chvosty a hattrick Lukáše Hamburga. Sympatický výkon předvedl Jaroslav Uhlík (r.2006), především jeho sólo a následná gólová přihrávka v prvním poločase byla fotbalovou lahůdkou. Do utkání jsme nastoupili v nových dresech, které jsme dostali od našeho oddílu a myslím, že jsme je pokřtili na jedničku. Kluci zaslouží opět pochvalu. Se vší úctou k soupeři, jen díky velmi dobrému výkonu jejich gólmana a naší nepřesné mušce neskončil výsledek ještě větším rozdílem. Holt i takové zápasy v KP dorostu jsou a tak to musíme brát.

 

Příští týden zajíždíme do Českého Krumlova, kde nás bude čekat úplně jiné utkání. Doufám, že si vyléčíme všechny šrámy a budeme tak moc nastoupit v plné sestavě.”

  {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/rijen/fotbal_ml_dorost_vimperk_protivin/{/gallery} 

 

KP starších žáků

TJ Šumavan Vimperk – Jiskra Třeboň 11:0 (4:0)

góly: Paletář 5, Pineau T. 2, Pineau M., Juřík, Benda, Ludačka

sestava: Wolf – Sova, Ludačka, Kliment, Pineau T. – Juřík, Uhlík, Benda (K), Chvosta – Kecskés, Paletář střídali: Kouřim, Švarc, Pineau M., Sedláček

 

KP mladších žáků

TJ Šumavan Vimperk – Jiskra Třeboň 7:3 (3:3)

góly: Pineau 2, Sedláček 2, Pasecký, Matheisl, Staroba

sestava: Kouřim – Havlan, Pátek, Košnař, Voldřich, Staroba, Pineau, Matheisl, Toman, Pasecký, Sedláček (K), Hovorka, Hudík.

 

{jcomments off}