Fotbalový víkend 22.9.-23.9.

1.A muži

TJ Šumavan Vimperk – Planá u ČB 1:0 (1:0)

gól: 34. Šíp

sestava: Winter – Uhlík, Tischler, Šíp, Psutka – Blahout V., Kvapil – Čech, Vondrášek (K) (71. Gyürüsi), Pospíchal – Hrubý (81. Sýs)

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: Dnešní zápas jsme chtěli vyhrát a celý týden jsme se na něj připravovali. Bohužel včera jsem během půl hodiny “dostal” dvě omluvenky. Záda nepovolila Chvostovi start v dnešním zápase a velké problémy měl Mates Císař. Na svůj zápas dorostu nejel Michal Uhlík, který nastoupil v základu na beku. Na střídačce jsem měl připravené polozdravé hráče Lukáše Sýse, Radka Gyürüsiho.

 

Zápas jsme začali hodně špatně a hosté se dostali hned v první minutě do velké šance. Celý první poločas jsme měli veliké problémy s brejky hostů a zaplaťpánbůh jsme neinkasovali žádný gól. Výborně nám zahrála celá obrana včetně brankáře Wintera. Ten vytáhl několik extra dobrých zákroků a hodně nás podržel! Neskutečný výkon podal Martin Šíp, který dokonce rozhodl celý zápas a krásným gólem určil skóre zápasu na 1:0 pro nás.

 

 

Jsem nesmírně šťastný za tři důležité body. Odehráli jsme dobré utkání a všichni hráči ho odmakali naplno.

 


 

 

KP staršiho dorostu

ZVVZ Milevsko – TJ Šumavan Vimperk 2:0 (0:0)

sestava: Jaroš – Formánek, Matoušek V., Kopolovič, Samec – Vintr, Kadlec, Šimandl, Matoušek M. – Koloušek, Chvosta

střídali: Koubek, Švarc, Novotný, Schettini

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka: V zápase dvou mužstev z čela tabulky to v prvním poločase byl spíš boj mezi vápny, než pohledný fotbal. K vidění byly na obou stranách po jedné gólové šanci. Domácím jí zneškodnil včasným zákrokem Michal Jaroš a u nás lob Tomáše Kolouška skončil těsně vedle tyče.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili o dost lépe a paradoxní je, že když jsme začínali mít více ze hry na domácí dali dva góly. První po brejku a druhý krásnou nechytatelnou střelou. Dnes nevyhrál lepší tým, dle mého názoru by zápasu slušela remíza, ale takový je fotbal. O to víc nás musí mrzet, že jsme dnes jistých důvodu nemohli nastoupit v kompletní sestavě. Ještě veliké díky třem mladším dorostencům, kteří museli nastoupit za nás a pak ještě odehrát svoje vlastní těžké utkání.

 

 

 


 

 

KP mladšího dorostu

ZVVZ Milevsko – TJ Šumavan Vimperk 1:0 (0:0)

sestava: Svěchota – Hejtmánek, Matoušek (K), Chalupa, Bašta – Benda, Novotný, Kubačka, Vavřík – Tóth, Chvosta střídali: Sýs, Hamburg, Švarc, Schettini, Štěpánek trenér: Málek Ondřej

 


 

 

KP starších žáků

Český Krumlov – TJ Šumavan Vimperk 3:4 po pen. (1:3)

góly: 6., 31. Potůček, 12. Benda

sestava: Wolf – Švarc, Bašta, Pineau, Juřík (K) – Paletář, Ludačka, Uhlík, Benda, Potůček – Kecskes střídali: Sova, Kliment

trenér: Jaroslav Uhlík

 


 

 

KP mladších žáků

Český Krumlov – TJ Šumavan Vimperk 2:5 (1:3)

Góly: Pineu 2, Toman 2, Aleš

sestava: Kouřim D., Pasecký, Pineau, Hovorka, Matheisl, Kortus, Aleš, Chvosta, Toman

 

Hodnocení trenéra Milana Sedláčka: Kluci nastoupili bez dvou zraněných hráčů a na hřišti předvedli opět zodpovědný výkon, za to jim moc děkuji. Musím vyzdvihnout výkon Jakuba Tomana a Filipa Aleše, který nám byl zapůjčen od st.žáku.

 


 

 

3.kolo – KP Starší přípravka

Meteor Tábor – Šumavan Vimperk 5:27 (4:13)

Veselí/Luž. – Šumavan Vimperk 1:11 (0:3)

sestava: Kovářová Ema, Havlan Vladimír, Košnař Denis [K], Uhlík David, Vondrášek Tomáš, Hudík Tomáš, Kalianko Petr, Voldřich Jaroslav, Pátek Sebastian, Frček Jiří, Štěpánek Ondřej, Beneš Martin, Šašek Vojtěch, Preněk Jakub, Spaczynski David, Voják Matyáš, Bursa Jakub

 


 

 

3.kolo – KP Mladší přípravka

Meteor Tábor – Šumavan Vimperk 28:3

Veselí/Luž. – Šumavan Vimperk 12:5

sestava: Beneš Matyáš, Vlk Jindřich [K], Vlk Vojtěch, Igler Jan, Igler Tobiáš, Čepelák Michael, Hanzal Vojtěch, Tůma Matyáš, Ulč Martin, Karvan Tomáš, Galaba Marek, Bláha Matěj, Polata Tomáš, Smola Alexandr, Fuchs Jaroslav.

{jcomments off}