Akce : “Pojď hrát hokej.”

 

 

      Oddíl ledního hokeje HC Vlci Sušice, ve spolupráci s Českým hokejem, opět pořádá akci – Týden hokeje. Akce je zaměřená na děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, při níž si mohou děti vyzkoušet opravdový trénink a zažít spoustu legrace a her se zkušenými trenéry.
 
      Pokud máte doma (v rodině, u známých, u sousedů) malého sportovce či sportovkyni a chce si zkusit hokej, máte teď ideální možnost s ním zajít na zimák. V Sušici se projekt „Pojď hrát hokej“ představí v úterý 22. listopadu 2022 od 16:30 hodin na zimním stadionu v Sušici.
 
     Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.
 
      Co všechno je potřeba si na akci přinést?
 
      Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí lyžařská helma). Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Simonu Liškovou – trenérku přípravek, mob.: 728 839 717, email: liskovasimone@centrum.cz s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.
 
      Více informací najdete zde: Petr Mařík – šéftrenér mládeže, mob.: 603 223 653, email: marik.sou@seznam.cz, www.hokejsusice.cz, facebook: HC vlci Sušice

Mgr. Ing. Petr Mařík
předseda oddílu LH HC Vlci Sušice



{jcomments off}