Nebojte se bát, nebojte se péct

 

 

 

Nebojte se bát, nebojte se péct

 

 

 

       Spolek Vimpersko v nadcházejícím týdnu pořádá Stezku odvahy a v rámci akce Vimperáci si pomáhají i Soutěž O nejlepší vimperskou buchtu a Blešák.

 stezka 2

 

       Dne 18. 8. 2020 od 17.30 hod. v Arboretu (vstup ze strany Letního kina) začne Stezka odvahy pro malé děti a pro větší děti bude otevřena od 21.00 hod.

 

 

       Podle loňských zkušeností předpokládáme, že do 20.00 hod. projdou stezku všechny mladší děti. Během Stezky odvahy budou plnit různé úkoly, za jejichž splnění je čeká sladká odměna. Připravili jsme i nové pohádkové postavy, ale pozor, ne všechny úplně hodné. Za odvahu a jako připomínku letošního ročníku si děti již tradičně odnesou magnetku Ducháčka. 🙂

 

 

       Skupina ARTEGO bude během celé akce pořádat workshop, kde budou prezentovat svou činnosti, a to i s ukázkami. Od 20.00 hod. předvedou svou ohňovou show. Na místě bude také ukázka dravých ptáků a dílnička pro děti.

 

 

       Občerstvení zajistí pojízdná kavárna Sladká pauza Ivety Lahovcové a nebude chybět ani stánek s párky v rohlíku. Některá strašidla obléká Hračkářství U krtečka.

 

 

       Malování na obličej dětem bude zajišťovat šikovná Mária Vacíková. Půjde o intuitivní kresbu na různá témata z paměti.

 

 buchta 1

       Od 21.00 hod., po setmění, vyrazí na Stezku odvahy větší, odvážné děti. Velice doporučujeme, aby to byly děti, kterým je více než 8 let a které rozumí tomu, že strašidla, která potkají, nejsou opravdová. Stezka odvahy pro starší děti bude opravdu strašidelná!

 

       V sobotu 22. srpna od 14.00 hod. můžete strávit příjemné odpoledne na Letním kině, kde bude probíhat akce Vimperáci si pomáhají. Akce vyvrcholí koncertem Anny K.

 

 

       Součástí této akce bude i Soutěž O nejlepší vimperskou buchtu. Utkat se navzájem mohou koláče, řezy, a nebo jakékoli jiné moučníky. Své kulinářské výtvory můžete přihlásit do soutěže od 13.00 hod. u stánku spolku Vimpersko. Doporučujeme množství odpovídajícímu jednomu plechu na pečení nebo více. Buchta, která se rychle sní, nemůže být dalšími ochutnávači hodnocena, čímž si snižuje možnost výhry. 🙂

 

 

       Tradiční odměnou pro vítěze soutěže bude poukázka firmy VAVI na košili dle vlastního výběru a další ceny.

 

 

       Od 14.00 hod. bude otevřený Blešák, a pokud máte doma nějaké nepotřebné věci a rádi byste je poslali dál, můžete nám je do blešáku věnovat.

 

 

 

       Těšíme se, že se v nadcházejícím týdnu setkáme v úterý a v sobotu na Letním kině.

 

 

 

vimpersko-logo-cmykzelenacerna

 

 

Spolek Vimpersko

 

 

stezka 

{jcomments off}