Šumava na nohou děkuje

 

 

 

Šumava na nohou děkuje a zve do kina

 

 

 

 

 

       V sobotu 14. září jsme v rámci pouliční slavnosti Zažít Vimperk jinak přichystaly již třetím rokem Charitativní bufet Šumava na nohou. Tentokrát je celý výtěžek z bufetu určen dvouletému Tomáškovi z Vimperka, který trpí závažným Miller-Diekerovým syndromem.

 

 

 

       Vimperáci opět nezklamali a naplnili pulty bufetu všemožnými dobrotami od buchet, makronek, koláčů, přes sýrové šneky, toasty, zelňáky až ke karbanátkům a domácím houskám. Díky všem šikovným kuchařkám a pekařům se podařilo pro Tomíka vybrat neuvěřitelných 15.532 Kč. Za ty mu pořídíme tablet se speciálním programem na zlepšení zraku a potravinové doplňky na zlepšení imunity.

 

 

 

       To ale není všechno! Rády bychom Tomáškově rodině pomohly ještě více, protože život s nemocným dítětem je pro rodinu vyčerpávající nejen psychicky a fyzicky, ale i finančně. Proto budeme již tuto neděli, tj. 22. září, od 15:30 promítat v sále MěKS film pro děti Jak vycvičit draka 3. Poprvé tak budou mít příležitost pomáhat také děti. Lístek na film stojí 100 Kč a veškeré peníze vybrané ze vstupného poputují opět za Tomáškem a jeho rodinou. Pořízeny za ně budou hygienické potřeby, případně – pokud se nám podaří prodat co nejvíce lístků – i příspěvek na nákladné fyzioterapie, za kterými jezdí rodina velkou dálku. Lístky jsou k dispozici již nyní v MěKSu, proto neváhejte a vstupenky si raději kupte předem. Může se stát – a my i Tomášek a jeho rodina v to doufáme – že bude vyprodáno.

 

 

 

       Děkujeme všem, kteří se na naší činnosti jakkoliv podílejí – ať už aktivní pomocí, návštěvou našich akcí či přispíváním do charitativního bufetu. Díky vám všem Šumava na nohou již pátým rokem dokazuje, že i ve Vimperku lze spojit zábavu s pomocí druhým a že Vimperáci nejsou lhostejni ke svému okolí. Jmenovitě za pomoc v letošním bufetu děkujeme Jaroslavu Pomeznému, Janu Czerwenkovi a Táně Váchové. Velké poděkování a zejména obdiv patří stejně jako v loňském roce paní Grulichové, která připravila lákavý slaný dort. O ten se při dražbě utkalo několik mlsných hladovců, aby ve výsledku putoval do indiánského teepee vimperských skautů.

 

 

 

Děkujeme, že pomáháte s námi, a těšíme se v neděli v 15:30 v kině!

 

 

 

Za Šumavu na nohou Adéla, Jana, Monika a Věra 

snn-page-001

{jcomments off}