Mistrovství republiky horských kol

 

 

Mistrovství České republiky horských kol

 

 

 

 

       O víkendu 20. – 21.7 proběhlo v Hlinsku již 29. mistrovství České republiky horských kol. Již pátek byl pro tým České spořitelny Specialized úspěšný když získal titul mistrů v závodě štafet, ve složení Jan Sáska, Tereza Sásková a Samuel Jirouš. V sobotu byla mezi staršími žákyněmi Monika Nárovcová pátá . V expertech dojel Jaroslav Vondráček čtvrtý a Dalibor Hudeček pátý.

 

 

 

       V neděli dojel v juniorech nejlépe na šestém místě Oskar Marek a na osmém Jakub Hanák. V juniorkách skončila Zuzana Šafářová na pátém místě. V závodě žen dojela Tereza Sásková na výborném třetím místě v celkovém pořadí a vybojovala stříbrnou medaili v kategorii U 23. David Zadák pak dojel v elitních mužích na dvanáctém místě a vybojoval bronzovou medaili v kategorii U 23.

 

 

 

       V řadách české reprezentace se na nadcházejícím mistrovství Evropy v Brně představí z týmu , junioři Jan Sáska a Oskar Marek, juniorka Zuzana Šafářová, U23 ženy Tereza Sásková a U 23 muži David Zadák. V pátečním sprintu pak bude startovat novopečený mistr republiky Matěj Bedrník a Dalibor Hudeček.

 

 

Foto: Jan Němec, mtbs.cz

  {gallery}Jitka/cervenec/kolo{/gallery}  

1. Sam Jirouš finišuje ve štafetovém závodě

2. Mistři

3. Tereza Sásková

4. David Zadák

5. David Zadák na třetím místě v U23

{jcomments off}