R&S: Zaměstnavatel regionu

 

 

Rohde & Schwarz obhájila druhou příčku v boji o titul Zaměstnavatel regionu

 

 

 

 

       Dobré umístění v soutěži Sodexo Zaměstnavatel regionu patří k prestižním oceněním. A naší společnosti se opakovaně daří držet přední příčky. Obstává tak v konkurenci dalších významných firem jihočeského regionu.

 

 

 

zamestnavatel regionu

       Soutěž Zaměstnavatel regionu hodnotí společnosti z hlediska lidských zdrojů, kam patří například náklady na vzdělání a rozvoj, mzdové náklady, zaměstnanecké benefity a mnoho dalších. Hodnocení probíhá celosvětově uznávanou metodikou Saratoga od společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika a smyslem je přiblížit lidem firmy s výborným přístupem ke svým zaměstnancům. Obhájené druhé místo v kategorii jihočeských firem do 5.000 zaměstnanců potvrzuje, že Rohde & Schwarz patří mezi stabilního a odpovědného zaměstnavatele. Velký důraz klade na nadstandardní zaměstnanecké podmínky, nabízí kvalitní zaškolení nových pracovníků na specializovaných pracovištích a je schopna si udržet vůdčí postavení na trhu.

 

 

 

       Rohde & Schwarz závod Vimperk, s.r.o.

       

       Rohde & Schwarz je nadnárodní soukromá společnost podnikající v oblastech elektronických testovacích a měřicích přístrojů, informačních technologií a radiokomunikací. Ve Vimperku působí od roku 2001. V současné době zaměstnává téměř 800 zaměstnanců a patří tak k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům regionu.  

 

Ing. Miloslava Hanzlíková

{jcomments off}