První gól = pivo zdarma

 

 

Překvapení pro hokejové fanoušky v restauraci Hamajda

 

 10.5.2019 ve 20:15 Česko – Švédsko

 

 

 

IMG 0686

 

       Při prvním gólu naší reprezentace čeká hosty v restauraci Hamajda ve Vimperku a i v ostatních českých restauracích a hospodách velké překvapení. „Letos jsme se rozhodli podpořit nejen naše hokejisty, ale i ty, kteří dávají hokeji život a bez nichž by se žádné mistrovství neobešlo – hokejové fanoušky. Ve chvíli, kdy dá náš tým první gól na šampionátu, oslavíme jej společně s fanoušky našim pivem v tisíci hospodách po celé zemi zdarma,“ říká emeritní vrchní sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka.

 

 

 

       „Fanoušci jsou důležitým hráčem v týmu, neobejde se bez nich žádný opravdový hokej. Těším se na to, že naše hráče vyhecují k dobrému výkonu a že společně oslavíme náš první gól pivem z naší zlaté várky,“ prohlásil k tomu trenér reprezentace Miloš Říha.

 

 

 

       Pilsner Urquell také vyrobí unikátní hokejový sud se symbolickou částí zlaté várky, který odcestuje na Slovensko speciálním vlakem s hokejovými fanoušky. Sud bude slavnostně naražen v Domě českých fanoušků při jeho slavnostním otevření a bude zde vystaven po celou dobu konání hokejového šampionátu. 

 

 

{jcomments off}