hokej

Dva mistrovské zápasy: HC Vimperk

 

 

HC Vimperk – Mladší žáci 

 

 

 

 

20.mistrovský zápas 2.3.2019

 

ZS Pouzar ČB HC Lvi ČB B – HC Vimperk 1:7 ( 0:1 , 1:5 , 0:1 )

 

 

Sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Huřík, Žampachová, Švík, Vondrášek, Velek, Dvořák, Machovec, Sedláček, Vincík, Krejsa.

 

 

 

 

21.mistrovský zápas 3.3.2019

 

ZS Písek IHC Písek B – HC Vimperk 0:14 ( 0:7 , 0:2 , 0:5 )

 

 

Nominace: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Huřík, Žampachová, Švík, Vondrášek, Velek, Dvořák, Machovec, Sedláček, Vincík, Krejsa.

 

 

 

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše:

 

       Tento víkend nás čekalo dvojkolo mistrovských zápasů a to v sobotu v ČB a v neděli v Písku. V sobotním zápase jsme předvedli výborný výkon a soupeře přehráli ve všech směrech. Nejvíc pak v bruslení tam byl největší rozdíl. Zápas jsme rozhodli v druhé třetině , kdy se nám podařilo vsítit 5 branek. Musím pochválit celý tým za dobrý výkon , který jsme předvedli . Byl to zápas v kterém jsme předvedli plno prvků z tréninku. V neděli jsme odcestovali do Písku , kde jsme domácí tým nepustili k ničemu a byli jasně lepší. Byl to zápas v kterém jsme si mohli vyzkoušet plno variant a jsem rád , že hráči vzali utkání tak, jak vzali a odmakali ho i za stavu , který byl. Pochvala pro všechny za celý víkend , kdy jsme odehráli opět moc pěkné zápasy a s předstihem jsme si zajistili prvenství ve skupině D v kategorii ligy mladších žáků pro sezonu 2018-19 . Byl to náš cíl a jsem rád , že jsme ho splnili a dokázali , že hokej hrát umíme. Teď nás čekají tréninky v týdnu a v sobotu pořádáme domácí Jarní pohár , kde přivítáme týmy Milevska , Slavie Praha a Poděbrad. Budeme rádi za Vaši podporu !!!!! Po Jarním poháru nás čekají ještě dva mistrovské zápasy a závěrečný turnaj v Litoměřicích.

 

hokej

{jcomments off}