12.mistrovský zápas

12.mistrovský zápas 22.12.2018 ZS Tábor

HC Tábor B – HC Vimperk 8:1 ( 4:0 , 2:1 , 2:0 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Žampachová, Velek, Vinš, Vondrášek, Švík, Vincík, Krejsa, Machovec, Dvořák, Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Dnešní zápas se mi bude hodnotit asi nejhůř od začátku sezony. Moc děkuji do Tábora, kde dali do sestavy hráče ročníku 2007 za což jsem moc rád. Odehráli jsme po herní stránce dobré utkání. Dovoluji si říct, že jsme byli po herní stránce lepší, ale bohužel výsledek je takový jaký je. V dresu Tábora nás přehrával jeden hráč a brankář, který byl opravdu rozdílový článek a dovolím si napsat, že jsme proti lepšímu ještě nehráli. Nic nás neomlouvá, že důraz před bránou jak naší tak soupeře byl z naší strany příšerný.

 

Prohráli jsme pouze svým nedůrazem a neproměňováním šancí a bohužel jsme se nedokázali poprat s táborským brankářem to byl ten problém. Vše pramení z tréninku, kdy už tam máme velký problém s koncovkou. Po herní stránce nepropadáváme v bruslení jsme konkurence schopní každému týmu, ale problém nastává jakmile hrajeme proti hráčům ročníku 07 s naším týmem 08. Ikdyž jak říkám já jsem za tyto zápasy moc rád a věřím, že se nám toto do budoucna moc hodí. Po Vánocích nás čeká turnaj v Milevsku.

 

Přeji všem příjemné prožití Vánočních svátků, hodně zdraví a hokejkám ať se vyhýbají zranění a mají ze své práce dobrý pocit !!!!!!! 

{jcomments off}