10.mistrovský zápas

10.mistrovský zápas 8.12.2018 ZS Písek

 

IHC Písek B – HC Vimperk 1 : 11 ( 0:3 , 0:4 , 1:4 )

sestava: Jeřábek, Potůček, Drabeš, Žampachová, Eigner, Stohr, Velek, Vinš, Vondrášek, Švík, Krejsa, Machovec, Pixa, Dvořák, Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Třetí zápas za sebou venkovní nás čekal v Písku proti domácím hokejistům. Domácím chybělo v základu hodně hráčů, kteří odcestovali k zápasu s ” áčkem ” na Lvíčata. U nás to bylo hodně podobné, ale z důvodu nemoci. V týdnu zalehlo 6 lidí což je na náš tým číslo velké a jsem rád, že jsme zápas nějakým způsobem odehráli.

 

Druhý zápas na velké hřiště za MŽ si odbyl opět J. Stohr a opět odehrál výborný zápas. Zápas odpovídal kvalitou i výkonem spíš těm průměrným. Chválím všechny za bojovnost a za tlak na bránu domácích. Určitě umíme odehrát zápasy kvalitněji, ale výhra se počítá.

 

Ted potřebuji hlavně, aby se všichni dali dohromady a už vše směřujeme na Vánoční turnaj na ,který letos poprvé odcestují pouze hráči HC Vimperk bez doplnění cizích hráčů. Moc se těším na porovnání s týmy z měst jako je Plzeň a Praha. Před Vánoci 19.12. sehrajeme ještě přátelské utkání s Motorem ČB. 

{jcomments off}