Pokračujeme společně dál

Pokračujeme společně dál

 

Volební výsledek 4,69 % považujeme za úspěch a vážíme si podpory, kterou jste nám dali. Realisticky vzato nás nikdo ještě v červnu neznal a naše kandidátka rozhodně nebyla na vimperské poměry standardní.

 

pokracujem

 

Někteří z řad veřejnosti měli pocit, že jsme to definitivně vzdali, jen protože jsme nezískali žádný mandát. Měsíční pauzu jsme věnovali odpočinku, rodinám a rozhodně jsme nebyli jediní. Pracovat pro Vimperk jde i bez toho, aby člověk seděl v zastupitelstvu. Náš program je a byl dobrý a v hlavních bodech se shoduje s tím, co chtějí ostatní strany a uskupení.

 

Pro Vimperk je klíčové bydlení. Na posledním zasedání bytové komise se stály dlouhé fronty na byty, kterých je ve Vimperku kritický nedostatek. Lidé se nás ptají, jak to udělat, aby mohli byt získat. To je zásadní otázka pro naše nové zastupitele. Jak to udělat, když je na jeden byt až 28 čekatelů? Kam bude město směřovat, se dozvíme zanedlouho.

 

V pondělí, 5. 11. 2018 se konalo první ustanovující zasedání nového zastupitelstva města. 19. 11. 2018 bude hned druhé. Tady se pravděpodobně dozvíme, co nové vedení města chystá. Snad už bude zveřejněna i koaliční smlouva a budou vytyčeny oblasti, kterým se bude nové vedení města věnovat.

 

Novým zastupitelům přejeme, aby se jim dařilo. Když bude město vedeno dobře, pomůže to nám všem. Chceme na zastupitelstva chodit a rádi se budeme podílet i na práci v komisích a výborech města.

 

Skutečnost je jednoduchá, chceme pracovat pro Vimperk. Cest je mnoho a i když nebudeme do žádné komise zvoleni, je jisté, že si svou cestu na další 4 roky najdeme i tak.

 

Za Tak Jo!

Petra Litvanová, Stanislav Hubáček, Martina Langová Bělíková, Mirka Lupuska Dutková  

 

{jcomments off}