NEVIHNUTÍ – Ano, je to kampaň

NEVIHNUTÍ – Ano, je to kampaň

 

9 z 10 volebních stratégů tvrdí, že nemá smysl lidi s volbami „otravovat“ dříve, jak 14 dní před volbami. Tak jsme to dodrželi. Už jste o nás mohli slyšet při sběru podpisů na petici. Vybrali jsme si nejtěžší cestu, kterou jsme museli stvrdit naši kandidaturu. Téměř 700 z Vás, kteří nás svým podpisem podpořili (což nás velice povzbudilo), nás zná určitě. Teď už ale nastal čas představit se blíže.

 

NEVIHNUTÍ NEzávislé Vimperské HNUTÍ vzniklo jako reakce na současný stav komunální politiky. Letité spory a osobní antipatie mají přednost před rozvojem města a jeho prosperitou. Už nechceme jen bezmocně přihlížet, jak se naše město polarizuje. Jsme hnutí nových tváří bez politické minulosti a přinášíme svěží vítr do vimperské politiky. Chceme Vimperk, ve kterém si lidé naslouchají bez ohledu na to, k jakému názorovému proudu patří.

 

Náš volební program je téměř totožný s programem dalších kandidujících stran. Pro Vimperk je pozitivní, že na prioritách se všichni shodneme. Všichni chceme opravit ulici 1. máje, dostavit bazén, zvýšit počet parkovacích míst (zejména na sídlišti), obnovit zašlou slávu letního kina atd. Všechny strany a hnutí chtějí vytvořit lepší podmínky pro život Vimperáků – tzn. dostupné bydlení, kvalitní školství a optimální lékařská péče. I my budeme usilovat o to, aby se ve městě i nadále sportovalo, aby se rozšiřovala nabídka kulturního vyžití a aby se podporovaly aktivní spolky. Konkrétní body našeho programu si můžete přečíst na našich stránkách (www.nevihnuti.cz).

 

Proč tedy volit právě nás? Jsme sdružení nezávislých kandidátů, lidé mnoha profesí, mnoha zkušeností, lidé různých zájmů i věku. Naši členové jsou ve Vimperku aktivní, a to jak formou členství v různých kulturních, charitativních či sportovních spolcích, tak formou zaměstnávání místních obyvatel či péčí o ty, kteří potřebují pomoct. Naši kandidáti jsou vzdělaní a schopní kultivované a věcné diskuze. Naší výhodou je, že nemáme politickou minulost. Naší nevýhodou naopak je, že nemáme s politikou zkušenosti. Na druhou stranu, každý politik někdy začínal a právě nový začátek je to, co Vimperk podle mnoha jeho obyvatel nyní potřebuje. Nejdeme do politiky proto, že chceme být za každou cenu slyšet. Jdeme do politiky proto, že chceme naslouchat a pracovat pro Vimperk tak, aby se nám tu všem dobře žilo.

 

Kdo za nás kandiduje?

 

 

1.       Petr Samek – 37 let, podnikatel, člen spolku Vimperk žije!

2.       Adéla Jiříková – 32 let, speciální pedagog, členka spolku Vimperk žije! a Šumava na nohou

3.       Jan Hanžl – 48 let, podnikatel, pekař

4.       David Pfeifer – 36 let, programátor, hokejový rozhodčí

5.       Lenka Kukačková – 33 let, asistentka pedagoga

6.       Jan Czerwenka – 46 let, manažer kvality, člen spolku Vimperk žije!

7.       František Řehoř – 47 let, živnostník, truhlář

8.       Stanislava Vacíková (Malá) – 30 let, na mateřské dovolené

9.       David Šindler – 34 let, ekonom

10.     Roman Pech – 56 let, dělník

11.     Simona Žižková – 25 let, studentka postgraduálního studia, členka dechového souboru

12.     Ondřej Šavrňák – 29 let, produktový manažer

13.     Jiří Kortus – 36 let, podnikatel

14.     Milan Kuncl, MSc. – 35 let, podnikatel

15.     Hana Zubová – 38 let, dělnice

16.     Pavel Mráz – 23 let, kontrolor kvality

17.     Hana Košnarová – 32 let, zdravotní sestra, trenérka sportovní gymnastiky

 

Kde se s námi můžete setkat?

 

Chcete nás poznat osobně? Přijďte ve středu 3. 10. v 19 hodin na Hamajdu na neformální setkání. Můžete se s námi seznámit, zjistit naše názory a zeptat se, na co chcete.

 

Kompletní program NEVIHNUTÍ naleznete na našcih stránkách www.nevihnuti.cz a nezapomeňte sledovat Facebook @nevihnuti. Máme pro vás překvapení

 

nevihnuti letak

{jcomments off}