Lukáš Sýs: Atletický ovál

 

Přeji všem krásný zářijový čtvrtek,

 

     rád bych reagoval na článek pana Zdeňka Formánka, pod kterým se rozjela bouřlivá nejspíše předvolební diskuze. V první řadě chci uvést, že Zdeňka znám již lukas sys novejsispoustu let a nemyslím si, že by záměrně chtěl rozvířit dá se říci klidné předvolební vody ve Vimperku. Takže si myslím, že veškeré narážky na nějakou kritiku jsou zbytečné.

 

    Co se týká samotného atletického oválu, tak ten měl být opravdu původně dle smlouvy dokončen do 14.9.2018, jenže jak tomu už bývá, tak až když se kopne do země, zjistí se skutečný stav věci. Bohužel musel být termín dokončení a předání díla posunut o pár týdnů, a to až do 4.10.2018. Vše je řešeno dodatkem č. 2. Veškeré oficiální dokumenty jsou veřejně přístupné na registru smluv https://smlouvy.gov.cz/smlouva/6610539 .

 

     Pevně věřím, že již nebude potřeba uzavírat žádný jiný dodatek a firma do 4.10.2018 opravdu dílo předá. Kolaudace proběhne dne 9.10.2018. To už bude po volbách, tak se snad všichni v klidu a míru sejdeme na slavnostním otevření, které v současné době plánujeme. Budeme Vás všechny, kteří se budete chtít po nové atletické dráze proběhnout, v nejbližší době informovat.

 

Lukáš Sýs  

 

{jcomments off}