beraneknovejsi

Svobodně se rozhodovat

Vyvrhel

 

     Dostat se mezi lidi, které pan radní Kutil označil za karieristy a prospěcháře, je velmi jednoduché. Ovšem ověřit si, proč ten dotyčný nebyl tam, kde měl asi být, t.j na setkání s prezidentem, to už nemůžeme od všudybyla ani čekat. Ano, je pravda, že jsem nebyl na setkání s hlavou státu. Ovšem je snadno ověřitelnou skutečností, že v době, kdy hlava státu prodlévala v našem městě, jsem pracoval na pekárně. Prováděl jsem nezbytně nutné práce, aby pekárna mohla dobře fungovat. Byla to dopředu naplánovaná práce. Termínově se překrývala s návštěvou prezidenta, ale mě živí pekárna, ne prezident.

 

 

beraneknovejsi

      Výše uvedené může potvrdit majitel pekárny. Zařazením mezi ,,vyvrhele a neplniče,, se naprosto nebráním. Jsem ve společnosti slušných lidí , kteří kvůli svojí ,,duševní hygieně,, nepřišli. Pohled na stárnoucího monarchu bych ještě snesl, ale na žalobníčka s notýskem, který si dělá čárky, který zastupitel chybí, to už asi těžko.

     Vypadá to, jako by se nám vrátila doba o 30 let zpátky. Honem všechno nahlásit a žádat potrestání. Svobodně se rozhodovat? Tak to tedy ani náhodou.  

 

KAREL BERÁNEK  

 

{jcomments off}