V NÁJEZDECH BYLI ÚSPĚŠNĚJŠÍ HOSTÉ

V NÁJEZDECH BYLI ÚSPĚŠNĚJŠÍ HOSTÉ

 

10. kolo KLM

neděle 27.11.2016 17:00, ZS Vimperk

 

HC VimperkTJ Sokol Radomyšl  3:4sn (0:0,1:2,2:1)

Góly a nahrávky: 40. Samohejl (J. Předota), 48. Samohejl, 51. Paule (Tupý) – 22. J. Řehoř (Jungbauer), 37. O. Gába (Jiřinec), 45. R. Volf ml. (Stropnický, Jiřinec), rozh. nájezd Stropnický.

Rozhodčí: D. Čáp – R. Sýkora, Vondráček

Vyloučení: 6:8, navíc Burkoň (Radomyšl) 5 minut + do konce

Využití: 1:0

Diváků: 350

 

HC Vimperk: Pixa – Kačmár, O. Předota, Tupý, R. Sitter, Vítovec, J. Předota – Paule, M. Janda, P. Novotný, Jiří Lang, Korous, Bojer, Samohejl, Krejsa, J. Sitter.

Trenér Pavel Předota.

 

TJ Sokol Radomyšl: Kafka – Burkoň, Švagr, Vejda, R. Volf ml., Michal Dvořák, Frühauf – J. Řehoř, Jungbauer, Kica, Jiřinec, Stropnický, O. Gába (38. Torba), Fr. Bárta, Klas, P. Březina.

Trenéři Radek Volf st. a František Lifka. 

 

 

 

V neděli 27. listopadu sehráli hokejisté HC Vimperk další utkání Krajské ligy. V rámci 10. kola přivítali na domácím ledě hráče Radomyšle.

 

První třetina skončila bez branek, ačkoli nabídla divákům oboustranně rychlý hokej se spoustou šancí, zejména pak na straně domácího týmu.

 

Ve druhé části domácí ještě zvýšili svůj tlak a především šance Krejsy a Tupého doslova volali po gólech. Skóre se změnilo až po polovině utkání. Hosté ve 32. a 37. minutě dvakrát udeřili a z ničeho nic vedli 0:2. Naštěstí pro domácí těsně před koncem druhé třetiny snížil Samohejl na 1:2.

 

Vimperští šli ve třetí třetině za vyrovnáním. Hosté však brankou ve 45. minutě opět odskočili domácím na dvougólový rozdíl. Domácí se vyrovnání nakonec dočkali. Nejprve ve 48. minutě snižoval na 2:3 znovu Pavel Samohejl. O tři minuty později obdržel hostující hráč trest do konce utkání za faul na Jana Předotu a v pětiminutové přesilové hře vyrovnal Ladislav Paule na 3:3. Další branka již do konce základní hrací doby nepadla a domácí si tak poprvé v letošní sezóně vyzkoušeli samostatné nájezdy. V těch byl na straně domácích úspěšný pouze Janda, zatímco hosté skórovali dvakrát a získali jeden bod navíc za vítězství po samostatných nájezdech.

 

Nepříjemnou zprávou je zranění dalších dvou hráčů – Jana Předoty a Jana Bojera. Trenéři tak mají pro příští utkání v Humpolci k dispozici pouze 13 hráčů.

 

 

 

Foto: Zdeněk Formánek 

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/listopad/hokej_muzi_vimperk_radomysl/{/gallery}