Pátý Discoples v dobré a pohodové náladě

20. 5. 2016 proběhl již 5. Discoples Občanského sdružení Stanislavy Chumanové, z.s. v Městském kuturním středisku ve Vimperku.

 

 

O co byla menší účast – bylo nás cca 50 – o to lepší a uvolněnější byla zábava. Večerem provázeli DJs Ivan Müller a Jarda Neužil ml., kteří vytvořili opravdu dobrou a pohodovou náladu.

 

 

 

 

Tuto atmosféru ještě podtrhly svým temperamentním vystoupením vimperské gymnastky pod vedením trenérek Silvie Chalupské, Hany Košnarové, Pavly Uhříčkové a Báry Vašurové. Moc děkujeme za krásný program Aničce, Terce, Adriance, Esterce, Kačce, Natálce, Alici, Kristýnce a Barče. Všichni vystupovali bez nároku na odměnu a tím přispěli na vybavení společenské místnosti ve Sklářské ulici, tedy na jeden z našich letošních projektů. Do “krabičky štěstí” nám poskytli věcné dary také vimperští podnikatelé. Díky jim všem máme na vybavení místnosti o 5.550 Kč více.

 

Velice děkujeme všem, kdo se na tomto večeru podíleli. Mimo výše uvedených patří dík také pracovníkům MěKS Vimperk, médiím za propagaci a všem, kteří přišli a podpořili nás. Doufáme, že příští rok se sejdeme ve větším počtu a již teď se na Vás těšíme.

 

 

 

Na vybavení společenských prostor pro občany města Vimperk ve Sklářské ulici můžete přispět na účet 269808504/0300.

 

 

Velice Vám všem děkujeme a vážíme si Vaší podpory. 

 

 

(tz,os)

 

 

 

 

 

Rádi byste přidali svůj názor? Zašlete jej na info@sumava.eu

 {jcomments off}